Zorgverzekering 2022

Het overstapseizoen voor de zorgverzekering is weer in volle gang. Zorgverzekeraars bieden u kortingen en de mooiste cadeaus, maar hoe weet u dat goedkoop geen duurkoop wordt? En wat betaalt u onderaan de streep? Wij kennen de markt en adviseren u graag.

 

Graag stellen wij Stad Holland Zorgverzekeraar aan u voor. Stad Holland is een maatschappij die uitsluitend werkt via verzekeringsadviseurs. U kunt bij Stad Holland rekenen op een zorgverzekering van hoge kwaliteit met de best denkbare service.


Natura- of restitutiepolis

Natura en restitutie: twee termen die ons regelmatig om de oren vliegen als het gaat om de zorgverzekering. Wat velen niet weten is dat het verschil in vergoeding tussen deze twee varianten van de basisverzekering verstrekkende gevolgen kan hebben. U denkt goed te zijn verzekerd, totdat blijkt dat er vanuit uw naturaverzekering maar een gedeelte van de kosten vergoed wordt. De reden: de zorgverlener van uw keuze heeft geen contract met de verzekeraar. Stelt u zich eens voor wat dat voor u kan betekenen bij een ziekenhuisopname.

Een dijk van een zorgverzekeraar

De afgelopen jaren hebben wij voor veel van onze klanten een zorgverzekering afgesloten bij Stad Holland Zorgverzekeraar en zij zijn hierover erg tevreden. Bij Stad Holland heeft iedereen een restitutiepolis. U mag dus zelf kiezen naar welke zorgverlener u gaat. Eén polis, één premie, één vergoeding: dat is wel zo gemakkelijk! Declareren kan op verschillende manieren: per post, online en via de app. Declaraties worden gemiddeld binnen drie werkdagen uitbetaald. Gewoon, omdat Stad Holland vindt dat het uw geld is en u daar dus nooit lang op hoeft te wachten. Wie zich bij Stad Holland aanmeldt wordt niet overladen met medische vragen. Iedereen is welkom, ook voor de aanvullende verzekeringen. En dit alles tegen een zeer aantrekkelijke premie. In de meeste aanvullende verzekeringen is tandheelkunde al standaard opgenomen tot een maximumbedrag per jaar. Voor wie geen tandheelkunde wil meeverzekeren heeft Stad Holland een zeer aantrekkelijk geprijsde oplossing, de Compact AV.

Handig!

Als u meer wilt weten over de voordelige zorgverzekering van Stad Holland staan wij natuurlijk altijd voor u klaar, maar wij kunnen ons goed voorstellen dat u eerst zelf even wilt kijken wat Stad Holland u kan bieden. Klik op één van onderstaande banners om gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker en/of de keuzehulp aanvullende dekkingen dit zijn handige tools waarmee u uw huidige verzekering met die van Stad Holland kunt vergelijken. De banner aanmelden geeft u de mogelijkheid meteen uw premie te berekenen.
 

 

 

 

Wij adviseren u graag en bekijken samen met u of uw zorgverzekering nog voldoet aan uw wensen. Wij staan voor u klaar!

 

Maak een vrijblijvende advies afspraak, wij adviseren u graag!